Lidt af hvert

Personligt kan jeg godt lide at se på fotografier, det tror jeg også der er mange andre der kan, så derfor har jeg anbragt en billedviser på denne side. De fleste af billederne har tilknytning til personerne i slægtsprogrammet, hvor de derfor vil kunne genfindes. Billedviseren er den lige til venstre for teksten her, resten af billederne er stationære, men du kan klikke på dem og de bliver vist i større format.

D.F.D.S. København

Fuldamobil S-2

 

Billedet er taget i 1956 ud for Lahnsgade 74 i Odense, hvor Gytte og Gustav Thorsell boede. Gustav havde sit eget forsikringsfirma og det er det der er en reklame for på fronten og på siden af bilen.

Ford A 2 personers ca. 1929

 

Foto ca. 1956 - Lahnsgade 74, Odense. Gustav Thorsell sidder i bilen. Prøv at se nummerpladen på denne og sammenlign med nummerpladen på Chevrolet'en ude til højre. Gustav har sandsynligvis skiftet bil fra denne Ford A til den mere rummelige familiebil Chevrolet.

Postkort fra to af mine farbrødre, stemplet 19.10.07 (1907) i Kristiansand 2 gange og en gang i Bred. De var på vej til USA. Kortet sendt til Tømrer N. Simonsen, Ladegaard Mark pr. Bred.

Jeg har fået oplyst at Poula, født Georgsen, efternavn ændret til Pedersen, og senere gift Brolander, - som damen på billedet hedder/hed, skulle være datter af Niels Aarestrup. Poula var født i Esbjerg den 9. juli 1921 som datter af Dagny Amalie Georgsen. Poula døde 92 år gammel i 2013.

Ford T - 2 dørs Sedan, fire-personers

 

Billedet er dateret 1930, men der står intet om, hvem personen på billedet er. Jeg kan ikke umiddelbart genkende ham, ej heller stedet billedet er taget. Huset i baggrunden har et navn som kan ses, hvis man zoomer kraftigt ind, der står "EROS".

Gustav med scooter, NSU Lambretta.

Det er formentlig et konfirmationsbillede. Pigen på billedet hedder Edith og er angiveligt fra Vejle, men ingen oplysninger om efternavn eller familiemæssig tilknytning. Jo, der står skrevet: "Kusine Edith", men jeg kan ikke finde hende. Hjælp modtages meget gerne.

Edith fra Vejle

Chevrolet Six 4-personers - 2 dørs Sedan

 

Billedet er formentlig taget i 1956 i Odense, muligvis på Drewsensvej, hvor Clara Aarestrup boede på det tidspunkt.

Pontiac XB-5-P 1930 5 personers 4 dørs Sedan

Motor nr.: 707123 Chassis nr.: 1331

Min far købte denne bil den 9. januar 1954 hos V. Holm Jensen i Odense for kr. 4.400,00 og jeg har købekontrakten endnu, derfor kender jeg detaljerne. Bilen have et indianerhoved på kølerhjelmen og rullegardiner ved sideruderne bagi og bagruden.

Julekort til Tømrermester N. Simonsen, Ladegaard Mark pr, Bred fra H. P. Christensen. Kortet er afsendt fra Odense den 23.12.1917.

Copyright © All Rights Reserved